GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Mellanrum om flyktingar och stadsutveckling

Hur påverkas Göteborg av de senaste årens stora flyktingströmmar? Det kommer GR att vara med och diskutera på Göteborgs stadsmuseum den 27 april, i nästa del av samtalsserien Mellanrum.

Den 27 april berättar Lisa Ström från GR Planering om pilotprojektet Regionalt Snabbspår för VA-ingenjörer. Dessutom kommer besökarna att få höra en flyktings berättelse om färden från Syrien till Göteborg och få veta mer om Integrationscentrums verksamhet.

Mellanrum är en återkommande samtalsserie om arkitektur, stadsutveckling och hållbar utveckling i Göteborg. GR är med och arrangerar, tillsammans med Chalmers, Göteborgs Stad, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgs universitet och Mistra Urban Futures. Platsen är Göteborgs Stadsmuseum, och det är gratis inträde.

Innan sommaruppehållet blir det ett Mellanrum till, med rubriken Kameler i Angered och fiskar i Slakthuset. Programmet för höstens Mellanrum kommer i juni.

  1. Du kan läsa mer om Mellanrum härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  2. Eller härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktperson på GR: Lisa Ström

Senast uppdaterad: 2016-04-22 

Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över en miljon invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund